ТРИ БРАКА НА ТРОЙНА ТРИАДА

граждански брак
контакти

[dropcap]Т[/dropcap]ри двойки сключват граждански брак на 12 декември 2012 година. В 11 часа във вечна вярност се заклеха Добромир и Ани Йорданови. Кумуваха им Наташа Калчева и Иван Иванов.

Добромир и Ани споделиха, че виждат хубава символика в повтарящата се поредица. Надяват се подписването на този ден да им донесе щастие, радост и дълъг съвместен живот. Датата е хубава, всички говорят за нея и впоследствие я избрахме, казаха те.

12.12.12 представлява 3:3:3 – тройна триада, еманация на Христовото съзнание – Вселенската безусловна любов, казва нумерологията. На подредбата ще заложат още две двойки. Едната от тях вече направи това в 10:30 часа. Следващата церемония е насрочена за 14 часа.

На 21 декември, когато според маите идва краят на света, не са се записали желаещи да сключат брак. Има още време до тогава и може някой да го направи, коментираха от общинският отдел ГРАО, който отговаря за венчавките.

Проверката в родилното отделение на МБАЛ „Света Екатерина“ показа, че до 12 часа няма новородени. Няма планирани раждания, а и в повечето случаи това е невъзможно. До края на деня обаче има още време, казаха оттам.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук