Трифонов: Политическият развод е факт, но предстои нова сватба

контакти

И така, политическият развод е факт, но предстои нова сватба…, коментира на страницата си лидерът на ИТН Слави Трифонов. Изявлението му е провокирано от приетата оставка на премиера Николай Денков и временната разглобка, по думите му.

Иначе казано, любовта между ГЕРБ и ППДБ ще продължи да цъфти и процъфтява, но вече с официален брак. Този брак ще се случи благодарение на четирите сватовници, които Бойко Борисов изпрати да кандърдисват булката. Това, всъщност, изглежда леко излишно, защото булката отдавна не е честна и отдавна е навита и на този брак, и на всички семейни гаври, които предстоят. И понеже булката ППДБ не е честна, няма да може да размаха бял чаршаф след първата брачна нощ, но ще развее споразумението, което ще подпише с ГЕРБ. Въобще, булката от ППДБ я чака интересна съдба. Както се казва: „Все се е кака женила, ама такъв го не е намирала“… Защото, освен брачен партньор, в чийто скут да седи и да пие мазно турско кафе, булката от ППДБ ще трябва да седне официално и в скута на баджанака Бойко Борисов, да се гушка в него до магнолията в Банкя и да играят на заек и морков в зайчарника, пише Трифонов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук