Трио с българско и италианско участие открива Есенните музикални дни в Димитровград

контакти

През месеците октомври и ноември в Димитровград ще се проведе XXXII издание на Есенните музикални дни „Жул Леви“ 2022. Началото им винаги е тематично свързано с Международния ден на музиката, който се отбелязва в началото на октомври. Програмата ще започне на 4 октомври от 18 часа на Централната градска алея с концерт на LAMP OF (F) TRIO – БЪЛГАРИЯ/ИТАЛИЯ.

Следващият концерт е на 6 октомври от 19 часа в спортна зала „Младост“, когато публиката ще може да се наслади на спектакъла „СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКАТА“ с участието на Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов.

Още за програмата и съпътстващите Есенните музикални дни изложби може да видите на сайта на Община Димитровград – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук