ТРИМА УПРАВЛЕНЦИ СЛЕД ДЕЛЯН ДОБРЕВ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ

Листа на ГЕРБ за депутати
контакти

[quote]ЛИСТАТА – СИЛНА И БАЛАНСИРАНА, СПОРЕД ОБЛАСТНИЯ ЛИДЕР ИВО ДИМОВ[/quote]

Трима управленци заемат местата от второ до четвърто в листата на ГЕРБ за депутати, след водача Делян Добрев. На второ място е поставен Красимир Стефанов – директор на НАП. Третото място е отредено за областния управител Ирена Узунова. На четвъртото пък се намира заместник-кметът на община Димитровград Владимир Митрушев.

Малко преди обед днес, областният координатор на партията Иво Димов внесе документи за регистрацията на 16-членната листа от кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия /РИК/. Той бе придружен от първите трима в нея. ГЕРБ бе първата политическа сила, направила това.

Листата от кандидати за народни представители от хасковски избирателен район е балансирана, с нови и опитни хора. Сред първите шест кандидати има трима, които не са членове на партията и до сега не са се занимавали с политика. Това са хора, които са се доказали професионално, знаят проблемите и могат да помогнат за по-доброто развитие на региона. Това каза Иво Димов на пресконференция, след регистрацията. Той уточни, че кандидатите са номинирани от общинските организации, след което са одобрени от изпълнителната комисия на партията.

ГЕРБ е единствената партия, която признава грешките си. Освен това,  в нашата програма няма нито един ред, който да не може да бъде изпълнен, няма да има нито едно обещание, което не можем да осъществим. Не можахме да направим достатъчно, но имаме визия как да направим повече в следващия мандат, на база на работата, която не можахме да свършим, на база нови идеи и политики, подчерта водачът Делян Добрев.

Красимир Стефанов бе категоричен, че не е скъсвал връзката с Харманли, където е роден и където живеят родителите му, въпреки че от години работи и живее в София. Ирена Узунова изрази амбицията да продължи започнатото. „Като областен управител през последните две години, много от нещата са минали през ума и сърцето ми, заяви тя. Четвъртият в листата Владимир Митрушев пък бе на мнение, че като заместник-кмет познава добре проблемите на региона. Да работят за подобряване живота на хората в областта изразиха и намиращите се на пето и шесто място Георги Еленков и професор Цонка Каснакова.

Ето и пълния състав на листата:

1. Делян Добрев

Роден през 1978 година в Хасково. Икономист, завършил Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ, има специализация счетоводство и финанси от Лондонски Университет по Икономика и Политически Науки, Великобритания, магистрър  по маркетинг от УНСС. Избиран за общински съветник и народен представител от ПП ГЕРБ, назначен за зам. министър на икономиката енергетиката и туризма през 2011 година. Година по-късно е назначен за министър на ИЕТ и е такъв до оставката на правителството през март тази година.

2. Красимир Стефанов

Роден 1971 година. Икономист, магистър Стопанско управление и администрация.  От 2009-година до сега директор НАП.

3. Ирена Узунова

Родена 1966 година. Завършила  педагогика и право, адвокат в хасковска адвокатска колегия. Избрана за общински съветник от ПП ГЕРБ, от 2011 до сега областен управител на Хасковска област.

4. Владимир Митрушев

Роден 1978 година. Икономист. От 2011 година до сега заместник кмет на община Димитровград.

5. Георги Еленков

Роден 1974 година. Юрист. Председател на ОбС Свиленград.

6. Проф.Цонка Каснакова

Родена през 1948 година в село Йерусалимово, община Харманли. Професор в Тракийския университет-Стара Загора, Педагогически факултет. Омъжена с две деца.

7. Доктор Иван Вълканов

Роден 1960 година. Началник на урологично отделение на МБАЛ „Каспела“ Пловдив и управител на медицински център в Хасково.

8. Пламен Минчев

Роден 1970 година от Тополовград. Юрист, адвокат в адвокатска колегия Ямбол. Председател на общински съвет Тополовград.

9. Сена Радева

Родена 1959 година. Строителен инженер. Работи в собствена фирма за строителен котрол. Общински съветник от ПП ГЕРБ в ОбС Хасково.

10.Любомир Апостолов

Роден 1985 година. Филолог и икономист. Преподавател по английски език и магистър по бизнес администрация. От една година е експерт “Проекти програми инвестиции” в община Свиленград.

11. Станислав Дечев

Роден 1976 година в Хасково. Електро-инженер. От 2010 година до сега работи като експерт в ДФ Змеделие. Общински съветник от ПП ГЕРБ в ОбС Хасково.

12. Стефка Здравкова

Родена 1979 година. Ветеринарен лекар, председател на Областната колегия на българския ветеринарен съюз. Общински съветник от ПП ГЕРБ в общински съвет Харманли.

13.Тодор Тодоров

Роден 1967 година. Зооинжинер-магистър по агро екология. От 2010 година до сега е координатор на офис Хасково на Национална Служба за Съвети в Земеделието. Общински съветник от ПП ГЕРБ в ОбС Хасково.

14.Димитър Траянов

Роден през 1981 година в Хасково.  Икономист. Кредитен експерт в банка.

15. Румен Стоянов

Роден 1984 година в Хасково. Магистър икономист. От 2010 година до сега работи като старши експерт в ДФ Земеделие.

16. Христо Братанов

Роден 1976 година. Икономист. Има консултантска фирма за разработване на проекти и е мениджър във винарска къща. Общински съветник от ПП ГЕРБ в ОбС Харманли.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук