Трима за депутати номинира организацията на БСП в Димитровград

Листата ще утвърди Областният съвет, окончателно ще реши Националният съвет на партията

Трима кандидати за народни представители номинира конференцията на Общинската организация на БСП – Димитровград, съобщиха оттам. Това е едно от решенията, взети на второто заседание на 22-та отчетна конференция на организацията, проведена на 30 януари.

Номинираните за депутати са: Виолета Желева – настоящ народен представител в 44-то Народно събрание, Пламен Панев – председател на БСП – Димитровград, Иван Ганев – председател на местната секция на Българския антифашистки съюз.

Виолета Желева, както писахме е с най-много номинации от Основните партийни организации – 34. Пламен Панев е с 22, а Иван Ганев – с 19…

След като и останалите общински организации направят своите номинации, листата ще бъде утвърдена от Областния съвет на БСП. Това трябва да стане най-късно до 7 февруари. Окончателното решение ще бъде взето от Националния съвет на партията.

На конференцията бе приет докладът на общинската организация в Димитровград. Приети са и отчетите на народните представители от 29-ти Многомандатен избирателен район – Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук