ТРИМА АУТ ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО НА „ВАПЦАРОВ“ 15 ЗАРАДИ ЖАЛБИ, ДВАМА ПОД ЛУПА

контакти

Трима човека са били изведени от общежитието за социално слаби на ул. „Вапцаров“ 15. Причина за това са множество жалби и оплаквания, постъпили срещу тях. Сигналите се свързват най-вече с нарушаване на обществения ред. С транспорт на общинско предприятие „Благоустрояване“ техният багаж бил изнесен от мястото. Багажът в момента е описан и складиран в помещения на предприятието. Когато посочат къде ще пребивават, ще им бъде предоставен обратно. Това каза заместник-кметът Светослав Стойков. Той посочи, че още двама човека се гледат под лупа. Няма да бъдат махани, но почти постоянно им се обяснява да се съобразяват. Отстранените от общежитието сега сами трябва да мислят къде ще живеят. Общината отново би им помогнала, ако има вариант. С тях многократно са водени разговори за поведението им, но жалбите и оплакванията взели връх. Поведението им било крайно неприемливо и създавали конфронтации.

Заместник-кметът обясни, че всички потребители имат задължения. Не става въпрос обаче само за парите, подчерта той. Важното условие е да спазват правилата. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук