ТРИКОЛЬОР ЗА ВСЕКИ, ИЗИСКАЛ УСЛУГА ОТ ОБЩИНАТА НА 28 ФЕВРУАРИ

Всеки гражданин, посетил на 28 февруари Центъра за обслужване на община Димитровград за извършване на услуга, ще получи българския трибагреник. Първият работен от новия месец се пада на 3 март, когато отбелязваме Националния празник на Република България.

Посетителите на администрацията ще получат знамена с размери 60 на 90 см. Идеята е на кмета на общината Иво Димов, който е решил по този начин да повдигне духа на хората, както и да отдаде уважение към една от най-важните дати за българския народ.

Програмата за отбелязването на Националния празник в Димитровград ще започне на 3 март, в 10 часа, на площад „България“. Ще бъдат раздадени хартиени флагове бяло-зелено-червено, като така още повече ще се засили патриотичното чувство на събралите се. Официалната церемония ще започне с издигането на нацоналното знаме. Следват – изпълнение на Забавно духов оркестър, слова на офицалните лица и рецитал. Петнадесет минути след 10 часа ще тръгне шествие до паметната плоча на Освободителите, намираща се в парка пред градска библиотека „Пеньо Пенев“. Там ще има поклонение с полагане на венци и цветя. Празникът ще продължи с концерт на откртата сцена на бул. „България“, до паметника на Трите музи.  

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu [/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук