ТРЕТО ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ С НОВ ШЕФ – ЛИДИЯ НИКОЛАЕВА СДАДЕ ПАЗАРА

СЛЕД ПРИВИКВАНЕ В ЧЕТВЪРТЪК, УПРАВИТЕЛЯТ ОТ 6 ГОДИНИ РЕШАВА ДА НАПУСНЕ

Без титулярен управител от петък е общинското предприятие ”Стопанисване, поддържане и изграждане на общински пазари и тържища” /СПИОПТ/ – Димитровград. Освободена тогава е Лидия Николаева, която ръководи структурата от 6 години. Ден по-рано Николаева, според осведомени, е извикана в общината, откъдето се върнала скоро и без настроение. Следващата сутрин подала молба за напускане.

Разделихме се по взаимно съгласие, благодарих на г-жа Николаева за професионалното отношение към работата. Няма проблеми на пазара, но дойде време и тук да се направи промяна. Вие знаете, че след оставката на директора на Детския и младежки център и назначаването на нов ръководител там, с друг управител е и ОП „Благоустрояване”. Общински пазари също ще бъдат временно поети от нов човек. Името ще съобщя скоро, коментира по телефона кметът на Димитровград Иво Димов.

На въпрос защо изведнъж и без предизвестие става напускането на титулярния управител, той отговори, че изненада няма. Обмислям нещата от доста време, просто сега дойде моментът. Липсата на предизвестие е свързана с взаимното съгласие. Нарушение на Кодекса на труда няма, заяви кметът.

Самата Лидия Николаева не бе открита за коментар. Лаконичен за случилото се бе главният технически сътрудник Ангел Колев, който в отсъствие на управителя изпълнява и неговите функции. Да, Лидия от вчера не е тук. Подала е молба за напускане, която, разбрах, е приета. Има ли причини – не мога да кажа. Решението е нейно, приключи разговора той.  

За вашия спокоен и успешен бизнес счетоводна къща АКАУНТ: 0391/ 6 49 04



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

5 КОМЕНТАРИ

  1. Време е и касиерките да сменят вече, и без това повечето нищо не правят само пият кафе и ядат нещо…Има една Елка тая когато и да ида да платя все гледа на криво, че и прекъсвам кафето…Половината да ги съкратят …………..

  2. Супер! Ами Ангела Колев кога ще си ходи? Някъде го наричат „мазния“, лепне му като задник върху кофа 🙂 Вече не е интересен, време е да кажем Чаоооо :)))

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук