ТРАНСПОРТИРАХА В ПЛОВДИВ ЖЕСТОКО НАХАПАНО ОТ КУЧЕ МОМЧЕ

Жестоко нахапано от овчарско куче 6-годишно е било транспортирано от МБАЛ Хасково в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Това съобщи началникът на Хирургичното отделение в хасковската болница д-р Атанасов.

Момчето било нахапано по главата от овчарско куче, край харманлийското село Надежден. Песът  е част от стадо, което бащата бил нает да пасе. Инцидентът става тази сутрин, веднага след който момчето бива транспортирано в Спешното отделение и след това в МБАЛ Хасково.

Момчето е с много тежки увреждания по лицето. Периодично при нас постъпват ухапани от кучета хора, но до този момент такъв тежък случай не сме имали. След операцията, в която го зашихме, го транспортирахме в Пловдив, за специализирано лечение. Там колегите ще решат дали да го приемат в лицево-челюстната хирургия или в пластичната, заяви д-р Атанасов.

Той каза още, че няма опасност за живота на пострадалото, което е контактно но здраво изплашено, както и че белезите ще останат за цял живот.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук