Традиционен Бал на земеделеца организира КРИБ – Хасково

контакти

Четвърти коледен „Бал на земеделеца“ организира и тази година КРИБ – Хасково. Домакин е председателят на областната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ Стефан Димитров.

Събитието ще се проведе днес в Димитровград по повод предстоящите коледни и новогодишни празници и е в чест на ангажираните в сектор „Земеделие“. На него ще присъстват земеделски производители от областите Хасково, Пловдив и Стара Загора. Гости ще бъдат още представители на институциите, чиято дейност е свързана със селското стопанство и ръководители на висши учебни заведения.

Част от изненадите по време на „Бал на земеделеца“ са грамотите, с които за особени заслуги ще бъдат отличени някои от заетите в селското стопанство. Носителите се определят от компетентно жури, след предварително излъчени номинации.

Секторът „Селското стопанство“ е от стратегическа важност за запазването на икономическата стабилност и прогрес не само на Южна България, но и за цялата страна. От тази гледна точка, смятам, че е важно земеделците да бъдат подкрепяни. Това  събитие е един от начините да изразим своята благодарност към техните усилия и труд, коментира председателят на КРИБ – Хасково Стефан Димитров.

Забавната програма на „Бал на земеделеца“ и тази година предвижда гостите да се насладят на изпълненията на две чаровни дами, свързани с Димитровград.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук