ТОН ХАРТИЯ СВАЛИХА ОТ ИНФО КОЛОНИТЕ В ГРАДА

контакти

Тон хартия вероятно бе свален от информационните табла в Димитровград днес. В ранните часове на деня работник от „Нео титан“ с бързина сваляше налепените плакати от т. нар. „гъба“, намираща се срещу общината. Той обясни, че са изпратили него и други от фирмата да премахнат от  „гъбите“ и някои спирки напластените с годините хартии. За един ден смятам, ще свършим работата, заяви той.

Такива информационни табла има на много места в града. Освен пред общината, има ги до бистро „Планета“, до бившото кино „Медея“, до кръстовището между булевардите „Димитър Благоев“ и на други места. Именно на тях граждани и институции могат да лепят регламентирано плакати и всякакви обявления за събития. На другите места това не е разрешено.

Само от „гъбата“ до централния площад бяха свалени купища хартия. 2009-та бе най-старата година, забелязана по постери. Възможно е обаче да има такива и с по-стара датировка. 

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu[/box_info]Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук