ТОДОР МАНЕВ С ПЪРВИ МАЧ НА ВТОРИЯ ДЕН КАТО ТРЕНЬОР

ФК Димитровград 1947
контакти

Във втория ден от поемането на футболен клуб „Димитровград – 1947“, Тодор Манев се изправя като треньор пред изпитанието „Спартак“ Пловдив. Мачът от Югоизточна „В“ група се играе в събота на стадиона на домакините под тепетата, от 15 часа. В края на работната седмица стана ясно, че той заема мястото на Христо Георгиев, който поема тима на „Хасково – 2009“.

Това е поредна рокада при мениджърите за димитровградския отбор за този сезон. По-предишният Митко Добрев хвърли оставка именно след загуба от пловдивския „Спартак“, предхождана от още серия поражения. Символика в това видяха част от феновете на нашия клуб. Мненията им обаче бяха разнопосочни. Едни казваха, че съвпадението е за добро, други не бяха толкова сигурни.

До назначаването си за треньор Тодор Манев водеше Детско-юношеската школа на ФК „Димитровград – 1947“. Интересен факт е, че двама негови възпитаници в момента са в състава на пловдивчани. Това са Петър Харлов и Александър Шабарков, които днес се изправят срещу бившия си отборПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук