Тодор Кожухаров празнува 40 години на сцена. Пее за Ники в Хасково

40 години на сцена празнува народният певец Тодор Кожухаров, който ще има концерт в Хасково. Празникът на тракийската музика ще се състои на 30 май, от 18,30 часа, в зала „Дружба“. Съорганизатори на концерта са Община Хасково и читалище „Проф.д-р Асен Златаров-1961“. Музикалният подарък към любителите на автентичния фолклор е под наслов „40 години с песните на Тодор Кожухаров“. Входът е свободен. Призивът на изпълнителя към неговите почитатели е вместо цветя, публиката  да направи дарение на средства за Ники Корондилева. Тодор Кожухаров е поредното знаково име за Хасково, което подкрепя каузата #ХасковоЗаНики и иска чрез своя щедър жест да помогне за лечението на 17 годишната ученичка от ПМГ „Акад.Боян Петканчин“. Приятелите на Ники вече са готови с дарителските кутии, които ще бъдат поставени на входа на зала „Дружба“.

В концерта на Тодор Кожухаров ще участват оркестър „Южни ритми“ – със солист Донка Кожухарова, оркестър „Сакар“ – с Данислав Кехайов, Жечка Сланинкова, Стоян Ганчев, Конушенски народен оркестър – с ръководител  Никола Илиев и солисти Елена Чаушева, Таня Досева и Благой Манчев, фолклорна група “Тракийка“, при читалище „Климент Охридски“ – Хасково.

Всички те и най-вече Тодор Кожухаров, разчитат на подкрепа на каузата #ЗаНики и се надяват на пълна зала и щедри сърца на 30 май.

Тези, които нямат възможност да присъстват на концерта на Тодор Кожухаров, могат да подкрепят Ники с паричен превод по банков път.

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSFПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук