Тенчо Тенев пак начело на столичния КАТ. Публикуваха заповед

Бившият началник на Пътна полиция – София Тенчо Тенев отново е назначен за ръководител на службата. Информацията циркулира из мрежата, а на фейсбук страницата си Институтът за пътна безопасност публикува и заповед, която удостоверява това.

В документа, с днешна дата, подписан доколкото се вижда от вътрешния министър Бойко Рашков, е посочено, че Тенев е временно преназначен на поста. Според информация на БТВ, той ще е временно изпълняващ длъжността, тъй като титулярът е в болничен за повече от 30 дни. Информацията за назначението е потвърдена пред NOVA от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР)

Тенчо Тенев е съпруг на кмета на димитровградското село Крум Златка Тенева, както писахме през май тази година, когато той, като началник на  „Охранителна полиция“ – Асеновград, бе задържан при полицейска операция. Повдигнато му бе и обвинение за престъпление по служба, след това беше освободен срещу парична гаранция…

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук