ТЕАТЪРЪТ С НОВИ СЦЕНОГРАФ, КОМПОЗИТОР И ПИАР

контакти

Театър „Апостол Карамитев“ се сдоби с две нови попълнения по програма „Мелпомена“. Десислава Попова ще бъде сценограф, а Христо Намлиев – композитор. Целта е да възстановим димитровградския театър. Програмата даде възможност в тази посока, обясни директорът Тодор Боянов. Той каза още, че „Мелпомена“ била замразена, но успял да убеди управляващия орган да кандидатства през миналата година.

Десислава Попова е завършила пловдивската академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. Христо Намлиев е автор на музиката към редица документални, игрални филми и спектакли. Участвал в създаването на над 150 продукции от всички жанрове.

Третият човек е Мирела Караджова, назначена извън щата. От пловдивската академия за музикално, танцово и изобразително изкуство по магистърска степен е пиар на арторганизации.

Тодор Боянов допълни, че с новите попълнения изцяло е окомплектован постановъчния екип на театъра. С тях екипът вече наброява 15 човека.

 

На снимката Мирела Караджова, Тодор Боянов, Десислава Попова, отляво надясно. Христо Намлиев не присъства на представянето, поради ангажименти.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук