ТЕАТЪРЪТ ПРИВЛИЧА НОВА ПУБЛИКА С ДЕТСКАТА ПРОГРАМА „БАРБУЛИНО“

контакти

ТеатърАпостол Карамитев“ привлича нова публика, реализирайки детската програма „Барбулино“. Целта ни е да докоснем сърцата на най-малките, да създадем у бъдещите зрители чувството на обич и вкус към театъра, съобразени със съвременните изисквания, коментира директорът на институцията Тодор Боянов. По думите му такова нещо отдавна е трябвало да се направи. Представленията ще бъдат пуснати на свободна продажба, а не организирани от детски градини, например.

Пилотният проект стартира през юни, когато гостува кукленият спектакъл „Малката самовила“. Първото детско представление за новия сезон ще бъде на 21 септември, от 11 часа, с „Малката елфа“. Билети ще се продават от 9 септември, на цени от 4 лв., като при закупуване на два – цената ще бъде 6 лв.

Програма „Барбулино“ се свързва с проявите по отбелязване на 60-годишнината на храма на Мелпомена в Димитровград. Всеки месец ще има по две куклени представления. Те са репертоар от гостуващи спектакли, подготвени от  Държавен куклен театър Стара Загора. Децата ще се насладят на различен тип и големина кукли, чиято игра ще бъде съчетана с 2D и 3D анимации.

Тодор Боянов допълни, че цялостната програма на театъра, от септември до декември,  ще бъде представена до края на този месец. Тя стартира на 18 септември, от 19 часа, с „Tри мечки ентъртеймънт” и пиесата „АРТ“.

                                                                                    ПРОГРАМА „БАРБУЛИНО”

СЕПТЕМВРИ

„МАЛКАТА ЕЛФА” – 21.09.2013 г., от 11 часа.

„БАРОН МЮНХАУЗЕН” –  28.09.2013 г., от 11 часа.

ОКТОМВРИ

„ПЕПЕЛЯШКА” – 12.10.2013 г., от 11 часа.

„КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА” – 26.10.2013 г., от 11 часа.

НОЕМВРИ

„КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ” – 09.11.2013 г., от 11 часа.

„НЕРОДЕНА МОМА” – 23. 11. 2013 г. от 11 часа.

ДЕКЕМВРИ

„ВЪЛШЕБНИКЪТ ОТ ОЗ” – 07.12.2013 г., от 11 часа.

КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ НА КУКЛЕН ТЕАТЪР СТАРА ЗАГОРА С ДЯДО КОЛЕДА – 14.12.2013 г., от 11 часа. Една коледна изненада за малките зрители от екипите на ОДТ „Апостол Карамитев” и ДКТ  Стара Загора. 

Рекламна агенция MAYA DESIGN – по-добро от очакванията!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук