Театралната постановка „Самодива“ ще се играе край Светилището на нимфите и Афродита

контакти

Театралната постановка „Самодива“ ще се играе на 29 август (понеделник) край Светилището на нимфите и Афродита, до димитровградското село Каснаково. Тя е на казанлъшкия театър „Любомир Кабакчиев“ и ще започне в 20:30 часа.

Атмосферата ще бъде допълвана от изпълнението на музиканта Кеворк Парсехян, българин от арменски произход, живеещ в Лондон. Той ще очарова публиката още от 20.00 часа.

С пристигането си гостите ще бъдат посрещани от предрешени като самодиви девойки, които ще завладяват  с обаянието си дошлите на култовото място. За това ще се погрижат местните деятели от  читалище „Искра 1926“.

За желаещите да гледат театър под откритото звездно небе има организиран безплатен транспорт с автобуси. Записването е предварително и се прави в Историческия музей. Инициативата е част от програмата за 75-годишнината от създаването на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук