Татяна Дончева ще е водач на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в Хасково

Мая Манолова: Всеки трети в листите на коалицията е юрист

Адвокат Татяна Дончева ще е водач на листата на Изправи се БГ! Ние идваме!“ за 29-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Хасково. Тя ще е водач и в 3 МИР-Варна, става ясно от информация от пресслужбата на коалицията, за определените водачи в избирателните райони на страната.

Всеки трети в листите на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ е юрист. Основен акцент в нашата програма ще бъде подкрепата за домакинствата, малките и средните фирми и уязвимите групи. Основното ни искане е за компенсация и за бизнеса, и за домакинствата за увеличението на цените на тока, парното и водата, заяви председателят на коалицията Мая Манолова.

Съдебната реформа е един от нашите приоритети, но предвид настъпваща икономическа и социална криза залагаме и на икономисти, енергийни експерти и финансови специалисти и мениджъри, допълни тя.

Няма промяна във водачите на листите за трите софийски района. Председателят на коалицията Мая Манолова води листите в 23 МИР – София и в 13 МИР – Пазарджик. Адвокат Николай Хаджигенов е водач на листата за 25 МИР-София и 16 МИР-Пловдив град. Арман Бабикян е водач на листата за 24 МИР-София. Татяна Дончева ще е водач в 3 МИР-Варна и 29-МИР Хасково.

Припомняме, че на изборите на 4 април водач на коалицията за Хасково, тогава, „Изправи се! Мутри вън“, бе Минко Ангелов, който стана областен управител. На вота на 11 юли водач бе адв. Меглена Гунчева.

Снимка: izpravise.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук