Таня и Петко си казаха Да! в Деня на влюбените

контакти

Таня Атанасова и Петко Иванов си казаха заветното Да! на Свети Валентин – Деня на влюбените. Те сключиха граждански брак в Ритуалната зала на Община Димитровград. Ритуалът води кметът Иво Димов, по чиято инициатива, от 2015 г. гражданските бракове са безплатни на 14 февруари и 21 ноември – Деня на християнското семейство.

Петко е от Димитровград, а Таня, от Хасково, която запазва фамилията си. Заради голямата си любов, решават да станат официално семейство именно на Свети Валентин, в Димитровград, защото го смятат за прекрасен град.

Познаваме се от много години. В един момент, Петко разкри чувствата си към мен и реших да му дам шанс. Много се радвам, че го направих, защото доверието е основа на връзката ни и много се обичаме, сподели Таня. Двамата с Петко си пожелават щастие, много любов и скоро да им се родят деца.

От Общината те получиха дарове, сред които бутилка хубаво вино. Имаше и специална изненада – танц на момичета от „Галаксико“, които добавиха допълнителен колорит към ритуала.

Още една двойка сключва брак в Димитровград на днешния 14 февруари. Този ден избират и много други влюбени в страната. В Хасково, например, 6 двойки ще се врекат във вярност.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук