Тандем: Само с пълно съгласие вземат решенията Кирил и Асен

Нито едно решение не вземаме поотделно. Решаваме заедно и ако има несъгласие, не го правим, заявяват Кирил Петков и Асен Василев, лидери на политическия проект „Продължаваме промяната“, с който ще участват на парламентарния вот на 14 ноември тази година.

Това е един от принципите, които двамата споделят, като тандем, при срещите си в страната, под надслов „Кирил и Асен събират подписи за явяване на изборите“.

Петков и Василев оставят за в бъдещето темата за кандидатурата на министър-председателя. Преди това основната цел на формацията е осигуряването на 121 народни представители в следващото Народно събрание, за да бъде гарантирано избирането на редовно правителство.

Както вече стана ясно, Асен Василев ще води листата на „Продължаваме промяната“ Хасково, а Кирил Петков – в Пловдив, следвайки принципа, че водачите трябва да познават регионите, от които са издигнати. Дали те ще бъдат начело на листи и от други области, останалите водачи и координатори по места на „Продължаваме промяната“ трябва да станат ясни до дни.

Досега Кирил и Асен бяха в Пловдив, Стара Загора, Хасково, Велико Търново… Част от визитата им в Хасково може да проследите във видеото:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук