ТАКСИСТ СПАСИ БАБА ОТ АЛО ИЗМАМА ЗА 8 БОНА

Таксиметров шофьор спаси 85 годишна от телефонна измама. Тя трябвало да предаде 7950 лв.

Вчера в 10 часа на домашния телефон на старицата от Свиленград позвънил мъж, представил се за хирург. Мнимият лекар казал на бабата, че дъщеря и е пострадала в катастрофа и трябват пари за лечението и. Уплашената майка веднага хукнала към банката и изтеглила наличните си пари. Няколко часа по-късно пред дома и на ул. „Захари Зограф“ пристигнало такси и тя предала парите на шофьора.

Таксистът бил нает по телефона от мъж, представил се за арендатор. Той трябвало уж да вземе документи и да ги занесе в Русе, като за услугата щял да получи 450 лв. Човекът обаче се усъмнил в почтените намерения и сигнализирал в полицията.

Бабата за втори път става жертва на ало лъжци. Преди година жената била измамена със 100 лв. Парите са и върнати с протокол, уточняват от Областната дирекция на МВР. Работата по случая продължава. 

Спешни и изгодни имоти от СЛАВЯНА КОНСУЛТ: www.slavyana.com Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук