ТАБЕЛИ „ДИМИТРОВГРАД“ ПОТЪВАТ В ХРАСТИ

Указателни табели на входа и изхода на Димитровград потъват в храсти. Става дума за отсечката в посока Черногорово, в близост до жп прелеза. Граждани алармираха, че така е от доста време. Отнася се за мястото, което указва, къде започват границите на града. Двете табели „Димитровград“ – едната показваща изхода, а другата – входа, са изцяло покрити от големи храсти. Някои от тях са започнали да се превръщат в дървета. На места в района също се създават пречки за движението, макар и не в голяма степен.

От общината обещаха още днес или утре да се справят с проблема. Заместник-кметът Светослав Стойков заяви, че ще прати екип от общинско предприятие „Благоустрояване“ да огледа мястото. Оттам би трябвало да отстранят разпростиращата се зеленина. Може да се наложи допълнителни услуги на по-големи машини, но това ще се реши на място, коментира Светослав Стойков.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук