С SMS заплашват Смиляна Нитова, след въпрос към премиера за областния управител Минко Ангелов

Имам съобщения от Ангелов, твърди Нитова. Той: Не съм пращал

Народният представител на БСП от Хасково Смиляна Нитова е получила заплашителни SMS-и, след като вчера зададе въпрос на премиера Гълъб Донев за областния управител на Хасково.  Това коментира от парламентарната трибуна народният представител от групата на социалистите Иван Ченчев.

Въпросът е изключително сериозен. Това са заплашителни SMS-и. След вчерашно задаване на въпрос от трибуната към министър-председателя от нашия народен представител Смиляна Нитова, която пита за областен управител и негови действия. Вследствие на това четем SMS-и до нея .4 страници, които завършват така: Ще ви помогна на следващите избори да нямате депутат от еди кой си МИР… Вчера може да проверите в стенограмата за кой областен управител става дума – за областния управител на Хасково, каза Ченчев, както може да чуете във видеото. В изявлението си той допълва, че БСП няма да допусне, което и да е длъжностно лице в държавата да си позволява да заплашва народни представители.

Потърсена, Смиляна Нитова отговори лаконично, че е получила съобщения от Минко Ангелов, но не желае да коментира допълнително. Тя подчерта само, че си е свършила работата като народен представител.

 

Че не е пращал SMS-и до Смиляна Нитова, заяви Минко Ангелов, който депозира оставка като областен управител на Хасково.

Не, не съм пращал. Защо трябва да влизаме в безсмислена война?, заяви той. От вчера почнаха, базирайки се на анонимен сигнал, който ме намесва с някакви контрабандни канали, с които нямам нищо общо. Явно си правят предизборната кампания, посочи Ангелов, като подчерта, че ще си търси правата в съда.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук