С 600 балона в цветовете на България честити празника димитровградска фирма

С трибагреник от балони честити Националния празник на всички димитровградското дружество „Айко Трейд“, лицензирано и специализирано в продажбите на любителска и професионална пиротехника.

За направата на знамето са използвани 600 балона, в цветовете на България – бяло, зелено, червено. То бе поставено на Трети март, в знак на патриотизъм и почит към Родината.

Обичаме си страната и искаме да вдъхнем кураж на нашите сънародници, в трудни за всички моменти. В забързаното ежедневие по-рядко се замисляме за важните неща. Именно в дни като днешния трябва да напомняме за тях, честити „Айко Трейд“ Националния празник на България.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Голяма простотия – Да покажат след това колко боклук ще направят и къде ще го изхвърлят

  2. Защо да е простотия!!! Не стига че го направили хората, не стига, че платили от джоба си балоните и подреждането им ами и критикари се намират. Колкото до боклука всеки по себе си съди за другите

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук