С 30 553 лева ремонтираха пенсионерския клуб в „Черноконево“, правят и детска площадка

С 30 553 лева бе осъществен ремонт на пенсионерския клуб в димитровградския кв. „Черноконево“. Средствата за открития днес с водосвет клуб са осигурени от общинския бюджет. Той е разкрит с решение на Общинския съвет от 23 юли 2009 г. и е един от първите общински клубове в града, информират от общинска администрация.

Към хората в третата възраст трябва да има специално отношение. Всички ние дължим развитието си благодарение на вашите усилия и труд през годините, обърна се към хората кметът на Димитровград Иво Димов при откриването.

Винаги съм казвал, че когато обещаеш нещо, трябва да го изпълниш. Последния път, когато се видяхме, ви обещах ремонт на клуба, който вече е факт, каза Димов, който обеща и лично от него телевизор за базата на пенсионерите.

Кметът обеща още нещо, че това лято в центъра на квартала ще бъде направена детска площадка. За изграждането й са осигурени 20 000 лева, отново от общинския бюджет.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук