С 18-КИЛОГРАМОВА ТОРТА ГРАДИНА „СЛЪНЦЕ“ ПРАЗНУВА 25-И РОЖДЕН ДЕН

С 18-килограмова торта рожден ден празнува Целодневна детска градина „Слънце“ в Димитровград. През 2015-а се навършват 25 години от основаването на забавачката. От 5 години тя е част от Обединено детско заведение „Слънце“, от което част е и близката ясла.

По повод рождения ден поздрави към децата и колектива отправи кметът Иво Димов. Той лично запали свещичките на тортата и пожела здраве и професионални успехи. Малчуганите, пък, пяха и танцуваха.

Градина „Слънце“ е едно от най-добре развиващите детски заведения в последните години не само в община Димитровград, но и в област Хасково, подчерта Иво Димов. Той връчи грамота на директора на забавачката Веска Гочева и допълни, че неговите две деца също са били в тази градина.

По повод годишнината ръководството на заведението организира различни събития, под мотото: „25 години магията на „Слънце“. Към момента в Обединеното детско заведение има 250 деца, разпределени в градински и яслени групи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук