С РОЛЯ И ИДЕИ ХРИСТО МУТАФЧИЕВ ЗАРЕДИ „НЕЖНИ КУРШУМИ“

Нежни куршуми
контакти

Сцени в „Нежни куршуми“ засне актьорът Христо Мутафчиев, както беше обещал. Той пристигна в Димитровград през уикенда и веднага влезе в роля. На среща с журналисти разказа впечатления от продукцията. Сподели, че в хода на съвместната работа е обменил идеи с екипа. Заедно с него пристигна актьорът Стефан Къшев, който също се снима в Soft bullets.

Филмът има всички шансове да бъде гледан с интерес. Тенденцията е да се прави кино с все по-малко средства и техника. Няма кого да шашнем. Можем обаче да си свършим добре работата към проекта, сценария и да отдадем себе си, коментира Мутафчиев.

Допълни, че е доволен от екипа на филма. Няма мрънкане, на един кадър се правят колкото дубъла е необходимо,  за да се получи както трябва. Това според него означава, че има сериозен капацитет.

Ролята на Христо Мутафчиев ще бъде епизодична. В лентата той се включва безплатно, заедно с колегата си Стефан Къшев. Близо две трети от всички кадри вече са заснети. Вероятно през есента ще видим филма завършен.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук