С ПРИЯТЕЛИ И НАСТРОЕНИЕ „ДА ЗА ДИМИТРОВГРАД” РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ

контакти

IMG_3086-1Със семейна, приятелска подкрепа и настроение регистрира листата си коалиция „Да за Димитровград”. Да заявят подкрепа за кандидатите, пред ОИК дойдоха родителите на лидера Стефан Димитров, съпругата му Александра със синчето и дъщеричката, брат му Мирослав, със семейството си, момичетата на Катя Панева, лица от гражданската квота в листата, приятели. Пет минути след влизането, регистрацията бе отбелязана в дневника на Общинската избирателна комисия. С пълна листа – 33 кандидати за местния парламент участва „Да за Димитровград”. Предстои регистрация на кандидатите за кметове – общински и по населени места, обявиха от Коалицията малко по-късно.

IMG_3105-1Изявление пред журналисти дадоха Катя Панева и Стефан Димитров, който, заради гипсиран крак не присъства в залата. Кандидатът ни за кмет, както знаете, е г-н Димитров. Всички сме с него и ще помагаме нещата да се случат, заяви Панева. Димитров пък акцентира, че, за разлика от другите участници в местните избори, „Да за Димитровград” не обединява само политически привърженици, а хора, които искат да работят за града и общината.

Има ли възможност да се направи нещо за Димитровград? Има. Може ли да се промени той? Може. По какъв начин – всеки един от колегите общински съветници има своята визия. За разлика от съветниците от определени партии, които следват само политическата си логика, при нас най-важна е не тя, а гражданската позиция, изясни линията Димитров.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук