С ПРИЧЕСКИ ЗА 20 ЛВ. ИЗПРАЩАТ АБИТУРИЕНТКИ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

контакти

Наплив от майки, поръчващи скъпи екстравагантни прически за невръстните си дъщерички отчитат фризьорки в Димитровград. Причината виждат в завършването днес на детска градина за 6 годишните момиченца и момченца. И преди е имало родители, които искат децата им да са най-красиви в този ден, но сега явлението е масово, казват от предпочитан моден салон. Майките изобщо не се замислят да дадат 15 – 20 – 25 лв. за прическа, според сложността. Отделно средства се отделяли и за специално тържествено облекло.

Около 300 деца, обхванати в 7 ОДЗ-та и 2 целодневни градини завършиха днес първоначално обучение в подготвителни групи и получиха удостоверение за това. Дали ще ги посещават и през летните месеци, зависи от родителите. Ако имат възможност да се грижат за тях в къщи, могат да ги оставят. Могат и да продължат с градината, казаха от съответния отдел в община Димитровград.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук