С ОЧИТЕ СИ, ПРЕЗ КАРТИНИ, ГЛЕДА ПУБЛИКАТА АНЕТА МОЛЕВА

newbeautyЧетвърта самостоятелна изложба и първа в Димитровград откри снощи Анета Молева, в зала „Асен Крайшников”, при КДК. Част от хората в аудиторията забелязаха, че от картините с лица, гледат очите на техния автор. Първият момент на изненада за тях бе сменен със следващ – на повече близост и топлота с твореца, пред нас, заедно със сътвореното.Molevaizl1

Анета Молева е родена в Хасково. Учи и завършва „Маркетинг и реклама”. Работи в София няколко години, след което се завръща в родния град. С рисуване се занимава от малка. То се превръща в хоби, а хобито – в уникално изкуство. Техниката й е изцяло авторска – бродирана живопис и графика върху вълнен плат. Обича да експериментира. Освен бродерия, прави портрети, икони, малки пластики, картини – сух пастел, акрил, смесена техника. Настоящата й изложба в Димитровград – „Пробуждане”, може да бъде видяна до 23 април. Такива тя осъществява преди време още в Хасково, Стара Загора и Велико Търново.

Най-ценното в творбите на Анета Молева е, че в тях виждаме нейния почерк. Той е автентичен и уникален. В него всеки ще намери нещо за себе си, което да хареса, споделиха при откриването творци.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук