С ОБЯВИ ЗА 8 МЕСТА НАЧЕВА ГОДИНАТА БЮРОТО ПО ТРУДА

Бюро по труда
контакти

С обяви за осем свободни работни места начева годината дирекция „Бюро по труда“ – Димитровград. Най-търсени – пет човека, са шофьори на тежкотоварни автомобили, 12 и повече тона. Заплатата за това място е 420 лв., става ясно от електронния сайт на Агенцията по заетостта.

Основната дейност е превоз на товари по направленията Турция – България, Русия – Казахстан – Туркменистан. Необходима е категория СЕ, както и владеене на турски и руски език.

Другите три работни места се отнасят за диспечер – транспортни средства, технически секретар и технолог. За тях няма информация колко е заплатата.

Съкращенията на работни места и обеми дейности през трудната 2012-та година се отрази и на „Бюрото по труда“, чиято електронна страница бе закрита още в средата на миналата годината. Сега се налага желаещите да се запознаят с обявените работни места и програми от сайта на Агенцията по заетостта или да отидат на място.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук