С НОВИ МОДЕЛИ И КУП ПОДАРЪЦИ ПОСРЕЩА ПЪРВА ПРОЛЕТ „БОРЕТТИ“

[quote]СРЕД КЪСМЕТЛИИТЕ МОЖЕ ДА СТЕ И ВИЕ[/quote]

С нови модели „Боретти“ ООД – Димитровград се подготвя за новия сезон. Разработваните десени и експериментирането със собствени дизайнерски конструкции подчертават стремежа да се покаже уникалното лице на марката. Фирмата се занимава с производство и търговия на мъжки и дамски пижами и бельо. Развива дистрибуторска мрежа из цялата страна.

Успехът през годините се дължи на непрестанния диалог с клиентите. Като продължение на това разбиране, за Първа пролет „Боретти“ тази година организира томбола във Фейсбук. Тя стартира от днес и ще продължи един месец. За късметлиите са предвидени 10 награди – 5 луксозни пижами – дамска или мъжка – по избор и 5 комплекта луксозно бельо. IMG_7528-1

За да участвате в разпределението, единственото, което трябва да направите, е да харесате Фейсбук страницата на „Боретти“. Изтеглянето на печелившите ще стане навръх  Първа пролет, за което специално ще известим. Наградите могат да се вземат от офиса на фирмата: Димитровград, бул. „Трети март” № 1, ет. 3, или ще бъдат пратени с куриер, ако късметлията е от друг град.

„Боретти“ е производител на бельо и пижами с близо четвъртвековна история. И, ако през 1990 година стартира с няколко обикновени машини, днес е оборудвана със съвременна електронна техника, предлага отлични условия на труд, с успех налага собствена марка, прилага нови решения за подобряване на качеството, елегантността и стила.

IMG_8219Моделите с нашата марка се създават от млади и енергични дизайнери и мениджъри, на които напълно се доверявам. Ентусиазмът и иновативните виждания са водили фирмата към успеха и съм убеден, че това е верният път. Благодаря на целия си екип за всеотдайната и професионална работа. Благодаря им, че през годините сме заедно и заедно преодоляваме трудностите, за да вървим напред и нагоре, казва управителят Борислав Иванов

Независимо дали избирате изделия на „Боретти“ за първи път или вече ги познавате, фирмата ще ви изненада приятно с нови, актуални предложения за всеки вкус и сезон. Не се променя само едно – леки като перо, нежни като ласка, такива са бельото и пижамите, ушити тук. Намерете ги на бул. „Трети март” №1, ет. 3 в Димитровград или на Неделния пазар – сектор Ж, № 62-63. А в томболата – успех!

boreti3-wide

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук