С ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗАВЪРШИХА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ

Общински ученически игри
контакти

Със състезание по лека атлетика завършиха Общинските ученически игри за 2013 г. Надпреварата се проведе на модерната пистата в двора на ОУ „Алеко Константинов“, открита през миналата година от министъра на спорта Свилен Нейков, съобщават от общината.

Съревнованието трябваше да се състои на 27 февруари, но беше отложено заради лошото време. Участваха ученици от 5 до 7 клас. Първото място отборно отиде за възпитаници на ОУ „Пенчо Славейков“. На второ се класираха от ОУ „Алеко Константинов“, а на трето – от ОУ „Пейо Яворов“. Децата се състезаваха в бягане на 100 метра, щафета на 4 по 100 метра за момичета и момчета, 600 метра за момчета, тласкане на гюле и дълъг скок.

Общинските ученически игри започнаха с баскетбол в спортна зала „Младост“ на 4 февруари. Продължиха с волейбол, футбол, шахмат, тенис на маса. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук