С ИМЕЙЛ КАЗВАТ ГОТОВА ЛИ Е ИСКАНА ОТ ОБЩИНАТА УСЛУГА

С имейл общината ще уведомява граждани, когато заявена услуга е готова за получаване. Опцията е нова и ще повиши качеството на предлаганите услуги, смятат от администрацията.

Желаещите да получат съобщение по електронната поща трябва да заявят това, попълвайки бланка. Вече има възползвали се. Писмото ще съдържа информация за заявената услуга и на кое гише трябва да се отиде.

Дори да няма получен имейл при заявено желание, исканата услуга ще бива изготвяна в съответния срок за даден документ, който ще го очаква гише в Центъра за обслужване на граждани, намиращ се на първия етаж в кметството. От общината уточняват това, тъй като понякога възниква технически проблем с недоставена електронна поща.terminal-info

Междувременно на първия етаж е монтиран информационен терминал, който предстои да се пусне в скоро време. Той ще предоставя информация на гражданите за дейностите на общината. 

За вашия спокоен и успешен бизнес – счетоводна къща АКАУНТ 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук