С „ДОСАДНИКЪТ“ ЗАПОЧВА ТЕАТРАЛНАТА ГОДИНА В ДИМИТРОВГРАД

театър Апостол Карамитев
контакти

С комедиятаДосадникът“ ще започне театралната година в общински театърАпостол Карамитев“. Спектакълът ще гостува на 2 февруари /събота/, от 19 часа. На димитровградска сцена ще играят известни актьори от най-популярните телевизионни предавания и филми, съобщават от храма на Мелпомена.

Ролите в „Досадникът“ са поверени на Александър Кадиев, син на Катя Евро, Мариан Бачев от “Шоуто на Слави”, Александър Сано – Среброто, познат ни като Косъма от „Под прикритие”, Петьо Петков – Шайбата от “Комиците”. Ще видим също Михаил Петков от пернишкия театър и Сашо Дойнов – който 12 години е бил актьор на димитровградска сцена. Сега той играе в театър „Българска армия“.

Действието се развива в хотелска стая, където наемният убиец Ралф Милано подготвя ликвидирането на ключов свидетел в процес. В съседната стая Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че съпругата му го е напуснала. Ралф е професионалист… човек, който знае какво прави… а за работата си получава пари. Франсоа е вечният губещ в живота. Той няма достатъчно здрав разум, нито пък силна воля, затова е готов да посегне на живота си. Но въпреки всичко, този нещастник има един талант… непоправим досадник е.

Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин. Френският сценарист и режисьор Франсис Вебер е автор на пиесата. Публиката го познава от друга комедия, която от години се играе на българска сцена и събира овациите – „Вечеря за тъпаци”.

Билети за спектакъла може да се купят на касата /тел. 0391/66336/ или да се запазят във фейсбук страницата на общинския театър, уточняват оттам.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук