С Великденски поздрав за децата в забавачките, „Галаксико“ подгря Завръщането

Танцовият център с нов статут – към Общината

Великденски поздрав, за децата в забавачките в Димитровград, осъществиха малки изпълнители от „Галаксико“.

Последната изява бе днес, за малчуганите от детските градини „Звънче“, „Роза“, „Йорданка Чанкова“. В спектакъла на открито се включиха и децата от градините. Освен със своя програма, с помощта на педагозите, направиха украса от балони, яйца, великденски заек и др.

В предните дни изявите бяха в градините „Приказка“, „Осми март“ и „Пролет“. Програмата включи танци, от различни стилове, с които да се подгрее спектакъла на „Галаксико“ – „Завръщането“. Той ще се състои на 20 април, от 19:00 часа, в ОДТ „Апостол Карамитев“. Поводи за него са Световния ден на балета и 70 години от създаването на Димитровград.

„Завръщането“ ще бъде първа голяма официална изява на „Галаксико“ – с нов статут отскоро, като Общински танцов център, който вече не е част от Детския и младежки център.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук