С ВАС ДОСЕГА, С ВАС И ЗАНАПРЕД

Уважаеми читатели на izvestnik.info, скъпи приятели и спомоществователи!

Съвсем скоро, на 1 януари, електронният вестник ще отбележи втората си годишнина. Не е кой знае колко време за равносметка, но ние си я правим. И с реализъм отбелязваме, че през тези 2 години не сме отстъпили от намеренията, обявени в началото. Останахме независима медия, обективно, доколкото е възможно, отразяваща обществените процеси, трибуна на свободния глас.

Което може да се види по страниците. Публикували сме интервюта с много и различни хора, чули са се противоположни мнения, дали сме възможност за изразяване на лични и обществени позиции. Мнозина сме канили, никого не сме върнали. В „Известник” всеки е добре дошъл! Заявявали сме и ще заявяваме наши гледни точки. Не сме в поклон пред никого.

Тази политика ще продължи. Ще продължим и да ви информираме за важното в Димитровград, региона, страната, света. Вярваме, и вие ще продължите да разгръщате електронните страници на вестника. Бъдете активни. Това е подкрепата на читателите. Държим на нея,  дори придружена с критика, понякога.

С вас сме силни! Силни сме с приятелите и спомоществователите си – авторитетни, честни, почтени граждани и фирми.

Благодарността ни е за всички! На всички от сърце пожелаваме весели празници, успешна, здрава и честита 2015 година!  Посрещнете я с надежда, направете я запомняща се!

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук