С БРОШУРА ИНФОРМИРАТ ЗА ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ДЕЦАТА

Кампания за информиране на деца и родители за техните права и задължения поде Община Димитровград. За целта е подготвена брошура, която представя най-важните моменти от Семейния кодекс, Закона за закрила на детето и Закона за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.

Еднодневна кампания по раздаването на брушурите осъществиха секретарят на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, социален работник от отдел „Закрила на детето“ към дирекция „Социално подпомагане“, обществени възпитатели и доброволци. Те ги раздаваха на граждани по бул. „България“.broshuri-kampaniq-2

Отпечатани са 2000 брошури, които ще бъдат раздавани в училищата и детските градини. При интерес, ще бъдат отпечатани още бройки.

Ако имате проблем и няма с кого да споделите, помощ и безплатни консултации от специалисти може да се обърнете къмМестната комисия, на тел. 0391/68 315. Там ще ви дадат повече информация за различните национални телефонни линии и сайтове.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук