С „БАНДИТ“ МОРЯТ КЪРЛЕЖИТЕ ПО ТРЕВИТЕ. КАРАНТИНА 24 ЧАСА

Пръскане против кърлежи
контакти

Три дни ще се пръска против кърлежи на тревни площи в Димитровград. Дезинсекцията ще се проведе на 24, 25 и 27 април. За унищожаването на насекомите ще се използва препарат „Бандит ЕВ 10“. Той е с карантинен период 24 часа. Това означава, че след използването му, трябва да се избягва посещението на района. На местата третирани с препарата ще бъдат поставяни указателни табели, информиращи за карантинния срок. Пръскането ще се извършва по установен график късно вечер. Изпълнител на услугата е пловдивска фирма, информират от общината. Оттам допълват, че на 24 и 25 април дезинсекцията ще се извършва по паркове и зелени пространства между блоковете. На 27-ми акцията ще обхване детските градини и училищата. Възможни са промени в графика, при неблагоприятни метеорологични условия.

„Бандит“ е стар и доказан препарат за контрол на кърлежи и бълхи. Ефективен е за използване на големи площи, но може да се използва и на закрито. Формулата му е подходяща и за други насекоми. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук