Със седмица отлагат влака за Одрин

Международният влак Пловдив – Одрин, който ще минава през Димитровград, няма да тръгне от 24 май, каквато бе първоначалната информация.

Такава беше идеятa, но не сме го оповестявали официално. Забавянето се налага поради административни и институционални уточнения, коментираха от БДЖ.

Отново, според неофициална информация, влакът ще потегли от 1 юни. Такъв ще има и за него са се договорили двете държави, подчертаха от държавното предприятие. Очаква се през следващата седмица да публикуваме подробности, когато ще станат ясни цените на билетите, от начална до крайна дестинация, както и от другите гари.

Според предварително посоченото, влакът ще се движи до края на годината, в събота и неделя. Изключение бе пътуването му в празничния петък – 24 май, което няма да се състои.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук