СЪСТЕЗАНИЕ И ФЛАШМОБ ОТ МГЕРБ ЗА ДЕНЯ НА МЛАДЕЖТА

контакти

Състезание по ориентиране и флашмоб организираха в неделния ден представители на МГЕРБ – Хасково. Инициативата бе за международния ден на младежга 12-ти август международния ден на младежта. Специално поздравително писмо изпрати до младите хора евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова. ”Поздравявам Ви за прекрасната спорта инициатива “Да открием верния път след 16 години”, която изразява вашия глас и воля за промяна. Европа днес е чудесно място за живеене именно благодарение на свободата на духа и младежкия оптимизъм”, се казва в него.

В инициативата се включиха и представители на ГЕРБ Жени. Те също се разпределиха в трите отбора, които трябваше да открият буквите от името на инициативата. Листите бяха скрити в парк “Кенана” а търсенето – улеснено от специални карти.

Отборът- победител получи купа от номинирания за кандидат за кмет на Хасково от ПП ГЕРБ – Добри Беливанов. Подаръци за всички участници бе изпратила евродепутатът Ева Паунова.

baner-widПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук