СЪВЕТНИЦИ СМЕНЯТ ЦВЕТЯ С БАЛОНИ ЗАРАДИ ДЪЖД

ЦДГ
контакти

Вместо да садят цветя в двора на ЦДГ „Синчец”, съветници от димитровградския местен парламент надуваха балони и аплодираха изпълнители на детско тържество. Промяната се наложи заради дъжда, попречил на първоначалните намерения. Те бяха озеленяване и разкрасяване на градината в квартал „Черноконево”, по инициатива на ОбС-председателя  – Стефан Димитров. Отзоваха се обаче само членове на неговата група „Да за Димитровград” и БСП. Заради лошото време или по други причини, останалите не се явиха.

Акцията ще се повтори следващата събота. Дано тогава времето е по-подходящо и повече колеги се отзоват, коментираха присъствали. За тях и подготвилите се на свой ред за трудов ден родители, в градината направиха весело парти с клоун и артистични изпълнения от децата. Благодарим за съпричастността, очакваме ви на 13 април по същото време, изпрати помощниците директорката на градината Таня Койнова. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук