СЪВЕТНИК СЕ ОТГЕГЛЯ СЛЕД ЕДНО ЗАСЕДАНИЕ

контакти

Съветникът от сесийната група на ГЕРБ в Димитровград Тихомир Гочев се оттегля след само едно заседание на местния паламент. Информацията потвърди председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева.

Клетва Гочев, който е управител на Общинско предприятие „Благоустрояване“, положи на сесията на ОбС през април. Той зае мястото на подалия оставка по лични причини Николай Колев.

Тихомир Гочев подаде заявление в ОбС, че желае да се оттегли и да не бъде повече съветник в местния парламент. Резолирах заявлението до Общинската избирателна комисия /ОИК/, коментира Гергана Кръстева.

По-късно днес ще проведем заседание на ОИК. От него ще стане ясно кой ще застане на мястото на депозиралия оставка съветник от сесийната група на ГЕРБ, каза председателят на ОИК Димитър Гавазов.

Потърсен за коментар, Гочев заяви, че е взел решение за напускане, заради изнервената обстановка и нелицеприятните изказвания, които правят трудна работата в местния парламент на Димитровград.

На снимката: Тихомир Гочев полага клетва, като съветник, пред председателя на ОИК, на априлското заседание на ОбСПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Много ще „олекне“ местния парламент след тази оставка 🙂 Сега поне адв. Костов ще си начеше крастата.Дано да внесе малко разум и професионализъм в сесиите.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук