Полезни съвети от ЗАРИМЕКС при избор на газов пистолет

Оръжията могат да се използват за професионални цели, но и за самозащита. Добре познатите ни газови пистолети от конкретен калибър са доста често срещано притежание на съвременния човек, който осъзнава заплахите, дебнещи зад всеки ъгъл. Неогнестрелното оръжие трябва да се използва разумно и внимателно, а за да се сдобием с такова, не се изисква да имаме разрешително, защото този вид пистолет е аналог на бойния, с тази разлика, че използва енергията на взривни вещества.

Как се избира газов пистолет

Осем милиметровите оръжия са най-често купуваните, като при тях изстрелването на газ е на максимум 3 метра дистанция. Халосните патрони са боеприпасът, с който газовият пистолет бива зареждан, но освен тях, могат да се използват и газови патрони, които възпроизвеждат мощен взрив и оказват стресово въздействие върху мишената.

Почти невъзможно е да се стигне до физически наранявания с неогнестрелен пистолет, освен ако целта не е в прекалена близост. Осигуряването на защита от кучета е често срещана причина хората да си купуват неогнестрелно оръжие, а с помощта на специален накрайник, халостният патрон би могъл да изстреля и фойерверки. За да изберете най-подходящото оръжие с халосни или газови патрони, е желателно да определите и за какви цели ще го използвате. Това ще Ви помогне да вземете правилно решение, което в магазин Заримекс ще бъде налично и на ниска цена.

Трябва ли да се регистрира

Подобно оръжие би могло да бъде закупено от лица, които са навършили пълнолетие, а в рамките на две седмици, неогнестрелният пистолет трябва да бъде регистриран в МВР. Преди да извършите подобна покупка, трябва да сте наясно със спецификите на пособието, като най-важната е, че то е напълно безопасно, защото е направено за самозащита и подаване на сигнали.

Кои са най-добрите модели

В онлайн магазина Ви очакват предложения за газови оръжия, които съчетават модерния подход при този вид технологии и пълната сигурност по време на тяхното използване. Марки като Bruni Italy, Umarex Germany, Ekol и Zokari са подходящ начин да си осигурим надеждна самозащита, демонстрирайки и новаторския си поглед към цялостната концепция за безопасно ежедневие и не само. Изберете марка и модел оръжие, което да Ви допадне във всяко едно отношение. Клиентите на Заримекс заложиха на:

  • Ekol Alp – черен;
  • Bruni 38;
  • Ekol Firat Compact – полиран хром Grold и др.

Бъдете подготвени за всякакви ситуации със Заримекс – защита, сигурност и удобство на едно място.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук