СЧУПЕНИ КЛОНИ И НАДВИСНАЛИ ЛАМАРИНИ СЛЕД ВЯТЪРА, НЯМА ПАДНАЛИ ДЪРВЕТА

Счупени клони и надвиснали ламарини остави след себе си силният вятър събота и неделя. Няма данни за паднали дървета на територията на община Димитровград, съобщиха дежурните. Не е така в други краища на България, където вятърът бе с много по-голяма сила.

На няколко места пожарникарите участваха в премахване на паднали клони и отстраняване на надвиснали ламарини. Намесата им се наложи по пътя за Брод, Горски извор и Добрич, Меричлери, Димитровград.

Междувременно, слама горя снощи до надлез „Надежда“ край Димитровград. Огнеборците са пристигнали на място с един автомобил, за да се справят с пламъците, информират от областната пожарна служба. Оттам съобщават още за пожар на 3 дка борова гора, в землището на тополовградското село Радовец, станал на 20 ноември следобед.  На няколко места в областта са горели и сухи треви.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук