СЧЕТОВОДИТЕЛИ ПРЕПЪЛНИХА „ГРОССЕТО“ В КАМПАНИЯ НА НОИ

Счетоводители препълниха зала „Гроссето“ в Димитровград, където се проведе информационна среща на Национален осигурителен институт – Хасково. Кампанията на НОИ бе за въвеждане на нов ред и начин на представяне  на документите за изплащане на паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване по електронен път. Лектори, от страна на Осигурителния институт в областния град, бяха Румяна Терзиева – началник на отдел „Краткосрочни плащания и контрол“ и Валентина Андонова-Гачева – началник на отдел „Парични обезщетения за временна неработоспособност“.

NOIHaskovoЛекторите информираха, че новият ред за представяне на документите за изплащане на паричните и помощи от държавното обществено осигуряване се въвежда от началото на следващата година, включващ представяне на документи и данни по електронен път. Той е регламентиран в Наредба за паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване. Тя утвърждава нови образци на декларации, заявления-декларации и удостоверения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук