Сцена на мечтите издигнаха в Комплекса за социални услуги

контакти

Потребителите на социални услуги вече разполагат със своя постоянна Сцена на мечтите. Тя е част от новосъздадения парк на приятелството, в двора на Комплекс за социални услуги, в бившата Марбас болница в Димитровград. Представяне бе направено днес от директора на Дневен център за деца с увреждания – Ивелина Златева, заедно с кмета Иво Димов, общински служители и гости.

Паркът на приятелството е реализиран по проект, за около 10 хил. лв., отпуснати от  Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/. С доброволен труд при реализация на дейностите се включиха потребители от всички социални услуги. Освен сцената, поставени са нови пейки, пергола /дървен навес/, има нови дръвчета, храсти и цветя. За реализацията помогнаха Общинско предприятие „Благоустрояване“, EVN, спомоществователи. С помощта на такива предстои допълнително облагородяване на околното пространство.

Сцената на мечтите ще позволи на всяко дете, всеки потребител, който си е мечтаел да излезе на сцена, а не е могъл да се изяви, да го направи. Представители от училища, читалища, детски градини, други организации и личности са добре дошли, сподели Ивелина Златева.

Първи на сцената на мечтите се изявиха Кирчо и Роза, с песента „Лудо Младо“. Последваха още песни, танци и свежи изпълнения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук