СУХО И ДЪЖДОВНО, ТОПЛО И ХЛАДНО ВРЕМЕ СЕ РЕДУВАТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

контакти

Сухо и дъждовно, топло и хладно време ще се редуват през септември. Така ще е оттук нататък. Следват месеците с буква „р” в наименованията…

Pazar-praznikСептември започва с валежи и гръмотевици в западната част на страната, слънчево – на изток, с малко по-ниски температури. На 2 септември няма да е по-различно. На 3 септември отново ще е слънчево, като живакът ще се повиши, но сутрините ще бъдат хладни.

Промени до вторник не се очакват, но в последния почивен ден ще преобладават облаците. На места ще завали и ще захладнее, каквото ще бъде времето до 10 септември. В средата на месеца слънцето се завръща, дъждът и облаците отстъпват. Около 20-и следва нова порция дъжд и захлаждане. Прогнозата до края на месеца е за по-спокойно време и малко по-високи температури.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук