Студенти – победители в конкурс, награди „Евро Ферт“

контакти

Осем студенти от специалност „Агрономство“ на Аграрен факултет на „Тракийски университет“ награди днес „Евро Ферт“ АД – Димитровград. В рамките на конкурса, обявен от една от водещите компании в търговията с минерални торове в България, те писаха реферати по две теми: „Балансирано торене на земеделските култури“ и „Азотното торене – важен фактор за разгръщане на добивния потенциал при полски култури“.

Конкурсът се провежда за втора поредна година и е посветен на празника на Аграрния факултет – 6 май. С него ръководството на „Евро Ферт“ цели да  стимулира студентите да подобряват своите знания, получени по време на образованието им. Наградите връчи Йордан Стойков, директор „Анализи и развитие на пазара“ в компанията. Студентите получиха подаръци и от ръководството на факултета за труда, който са положили. Отличените на първо място Гергана Петкова и Зорница Русева получиха грамоти и едномесечен платен стаж в компанията

Приветствено слово към присъстващите отправи зам.-ректора на ТУ проф. дсн Гюрга Михайлова, която изрази своята гордост с постиженията на студентите в университета.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук