СТРЕМЕЖ: ПОВЕЧЕ РУСКИ ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ И НАШИ В РУСИЯ

контакти

Стремеж за разширяване на туристическия обмен между Русия и България изразиха правителствата на двете държави. На проведено днес заседание на Министерския съвет правителството одобри проекта на протокол за разширяване на сътрудничеството между Министерството на икономиката и енергетиката на нашата страна и Министерството на културата на Русия в областта на туризма.

Подписването на споразумението отразява стремежа на двете страни да създадат по-благоприятни условия за взаимноизгодно сътрудничество. Амбицията е туризмът да се развие с увеличаване на информационния обмен, промотиране на дестинации, активизиране на контактите между туристическите агенции. Важна част от споразумението е да се осигури безопасността, да се гарантират защитата и правата на туристите на територията на другата страна.

През годините България традиционно разчита на гостите от Русия. Когато се чуе за туристи, повечето хора си представят руснаци, а някои – рускини, особено на морето

Автобусни и самолетни билети – www.avtogara-dimitrovgrad.com Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук